fredag 20 maj 2011

Dagens shopping!

Skruttan med sitt nya hårspänne :)




Frejas nya klänningar, snoddar, hårspännen och byxa..




3 kommentarer:

  1. Just ja, han skulle få tjänstebil? Vi är jättenöjda. Hittade dessutom en med alla tänkbara paket så man slipper tona rutor, sätta dragkrok, motorvärmare och annat nödvändigt.

    Ihelg jobbar jag så det blir väldigt lite bilåkande. Tror inte min rygg klarar av så mkt mer. Bokade in mig på massage idag. Fick tid först 13/6, längtar dit!

    Så söt hon var i sin lilla rosett! =) Hon har verkligen mkt hår!!! Har ni tänkt ha dop nu till sommaren? Blir det några andra namn? Trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  2. Fina kläder och bra val! ;) Så sött med rosett spänne. :) När har ni tänkt ha dopet? Vi hade inget för Love. Han får bestämma det själv när han är större.

    Svar: Vad härligt att ni är klara med skolan. Skönt att kunna slappna av. :)

    Ja, det kommer nog bli kalas med en ny mur. Vi kommer ju i a f få mer press på att hålla trädgården i skick. ;)

    Tårtan var god också. Blir definitivt en sån samt en med mango till Loves 1års kalas. :D

    Vi väntade med öppna förskolan tills Love var mer än 3 månader. Mest för att Janne tyckte det, nåt med immunförsvaret tror jag det var. Innan dess var vi mest hemma, gick lite på stan men inga fik eller så. Var också rädd att Love skulle bli sjuk och det kändes så onödigt. Man kunde ju lika gärna bjuda hem folk och köpa fika.

    Ja, det är verkligen skönt med ny bil. Jag är bara orolig över körningen. Har inte kört bil med manuell växel på 2 år minst. Ska öva lite ikväll tänkte jag när Janne kan vara med. :D

    Kram!

    SvaraRadera