fredag 22 oktober 2010

v.11+0

Tiden knallar på och vi går äntligen in i v.12.

Jag är pysselsugen, funderar på att sticka en åkpåse. Finns en jättefin på drops.se som jag vill göra. Funderar dock på om man kan göra om modellen lite så att man gör ett hål, lite omlott, mitt på (mellan benen typ), så att man även kan använda den i bilstolen och inte bara i vagnen. Skulle vara praktiskt.


Visst är den söt??

2 kommentarer:

  1. Klart du ska sticka åkpåsen, jättesöt! Mamma stickar en i offwhite till knytet och jag tror att vi kommer använda den supermycket. Det verkar väldigt praktiskt!

    Jag har fått mina stödstrumpor nu REDAN jag köpte från stället som du rekommenderade och de verkar bra. Jag testar de låga nu men ska kika på "stay upsen" senare, ska bli kul att se hur man ser ut efter flygresan... Bamse stora lår och smala ben. Fast huvudsaken är att man inte får proppar i benen...

    Yes I know snart är vi nere under 100 dagar, helt tokigt vad tiden går fort. Pratade med Marcus idag om att jag inte hinner förbereda mig så mycket, men han menar att man är skapt för det och ställer om så fort bebisen kommer. Längtar!

    SvaraRadera
  2. Jäklar va snabba de var! Köpte du stay-ups'en oxå? Du funderade inte på strumbyorna(tror dom är bra, men jag tror att de kanske blir varma att sitta i på planet). Tycker de låga är supersköna (dock inte med nyvaxade ben fulla av blåmärken, gjorde ont att dra på sig dem kan jag säga :P)..

    Tror off-white blir snyggt oxå! Våran blir mörkblå, fanns inte så mkt att välja på när man behövde så många nystan.. Blir 9 st nystan till 6-9 månaders bebis. Valde enfärgat Fabel garn för 28 kr/nystan istället för Alpacka 44 kr/nystan.. Funderar dock på om jag ska strunta i hålet för bilbälte, mamma menade på att man inte kan ha åkpåsen i bilen ändå.. Det blir för varmt..

    Tror också att man ställer om när bebis kommer, tror inte man kan förställa sig känslan riktigt innan. Sjukt vad tiden går fort för er dock! För oss går den långsamt fortfarande :P

    SvaraRadera