lördag 2 april 2011

Äntligen hittat en perfekt "skötväska"

Idag var jag och Peter på stan. Tittade in på Utebutiken och såg att de hade massa väskor som skulle kunna fungera som skötväska. Så kikade på några olika och hittade då en perfekt. For därefter sen på babyproffsen och på barnens hus för att kika efter "skötväskinnehåll", typ skötbädd, termosfodral osv.

Har sett ett sånt paket nånstans, men minns inte var. Dock hade de bara vissa lösa delar, så jag skippade det. På Barnens hus så hittade jag däremot en "lyx skötbädd" som var som en liten skötväska (som man kan hänga på vagnen bara den om man bara ska vara borta en liten stund och inte behöver massa prylar med sig). Den hade dessutom 2 fack för typ blöjor och sånt. Dessutom ett hårtplastfodral för våtservetter som ryms i ett av facken. Den lilla lyx skötväskan kostade 199,50 kr då den var på halva priset. Den andra riktiga väskan gick på 599:-, men det är bra kvalité och den funkar även som vanlig väska.

Så här ser den ut på barnvagnen.
Sitter perfekt.

Så här ser den ut inuti. I laptop facket ligger "lyx skötbädden". 
Passar som handen i handsken. 

"Lyx skötbädden" ihopvikt.


Nu syns det inte så bra på bilden, men det här är facken för blöjor och våtservetter. 
I ena facket ligger våtservettfodralet. 

"Lyx skötbädden" utvikt.


Av nån anledning hamnar bilderna upp och ner. Men det här är varje fall insidan på "skötväskan".

Ett litet fack för pennor, iphone etc.. 

Ett till litet fack där man kan hänga fast nycklarna bl. a. 

"Skötväskan" uppfälld.

Skötväskan stängd. 
De gröna banden går att byta ut. Fick även med rosa och bruna. 

Tusan vad jag stör mig på att vissa bilder hamnade upp och ner när jag laddade upp dem på bloggen. Tror det blivit så nån gång förut oxå. Men men, man ser ju ungefär hur väskan ser ut varje fall.

Peter hittade massor med grejer på stan idag. Bland annat en ny skitsnygg fjällräven vårjacka, ett par jeans, en skjorta, deostick och så köpte vi även en laddningsadapter att ladda babyvakten med (har slarvat bort de gamla). Näe, nu blir det nog att sova lite middag, är jättetrött trots att jag sovit bra. Vi gick och la och alldeles för sent igår eftersom Peters bror kom upp från Linköping för att slagga innan han skulle fortsätta norrut. 

3 kommentarer:

  1. Du är så fin! =) Snart kommer liten! Vad bra det blev med skötväskan och vad fin vagnen är! Massa kramar

    SvaraRadera
  2. Den var jättefin! Och verkar väldigt smart med alla fack.

    SvaraRadera
  3. Va skönt att du har hittat en som du är nöjd med! Den/dom var jättefina och verkar praktiska. Bor brodern i Linköping?

    SV: Vågar fan inte ta det med våran BVC sköterska, hon har antytt ett par gånger att vi inte ger Conny mat bara för att han inte ökar massor i vikt. Men han följer sin lilla kurva men det verkar hon inte bry dig om

    SvaraRadera