lördag 23 april 2011

H-E-M-M-A-!

Äntligen hemma, om än bara på permission (men nu har vi permission både dag och natt). Ska dock in till avdelningen varje förmiddag för vägning och för att bestämma hur mycket tillmatning hon ska ha i sonden. Lutar åt att vi kanske bli utskrivna på onsdag, beror lite på hur det går nu när vi ska minska på maten för att sen dra sonden och gå över till att amma fritt.

Hur som helst ska det bli superskönt att få sova i sin egna säng! Även om det inte kommer bli så mycket sömn, så kommer det bli sjukt skönt de stunder vi faktiskt får sova.

Skruttan har varje fall varit jättedutktig och följt våran plan :) är mycket mer vaken på dagen och har faktiskt energi till att amma riktigt ordentligt, även om hon ibland vid vissa mål är lite tröttare.

Får uppdatera mer imorrn eller så, för nu måste jag äta en sen middag innan det är dags för nästa matning.. 

2 kommentarer:

  1. Va skönt för er att ni har så mycket permiss nu. tror det blir lättare för både dig och Skruttan att koppla av i hemma miljö. Det kan ju vara så att han somnade med tanke på hur liten och "svag" hon varit på grund av den tidiga förlossningen(?)

    Påsken har varit underbar här hemma. Har syster och hennes dotter här över helgen. Syrran har precis åkt på ryggskott så hon står i duschen och hoppas på att det ska gå över... Kram

    SvaraRadera
  2. Tack! =) Ja det känns som en bra idé att ha. Ifall sambon drar iväg med bilen nånstans så står man där.

    Har du redan gått ner 8 kg? Grattis! Hoppas dina sista 4 bara smiter iväg dom också :) Vad skönt för er att få komma hem! Har ni sovit gott? Skönt att få vara lite ifred också.

    SvaraRadera