tisdag 19 april 2011

Freja

Först och främst så har vi bestämt oss för att Skruttan ska få heta Freja. Kände att vi var tvungna att bestämma oss då alla namn (som egentligen passat) började kännas fel eftersom vi kallat henne Skruttan hela tiden. Men Freja är fint, nu ska vi bara vänja oss vid det :)

Freja och mamma på gårdagens premiärtur med barnvagnen

Pappa och Freja på gårdagens premiärtur med barnvagnen

Så här trött var skruttan efter dagens barnvagnspromenad..

Idag har vi även gjort hand och fotavtryck. Skruttan gillade det inte alls utan gallskrek mest hela tiden :) Men det blir ett fint minne! En av sköterskorna hjälpte oss. De hade nån specialfärg som de brukar använda. Sköterskan(som jag tyvärr inte minns vad hon heter) skulle klippa och klistra lite medan vi gick ut på promenad. Så nu tänkte jag gå och kika hur de blev. Får lägga upp bild här sen. 

Sen blir det nog till att gå och sova. Är sjukt trött och Peter ska till Piteå i morgon också, så då får jag ta hand om Skruttan ensam, så sömn kan behövas. 

4 kommentarer:

  1. Åh vad mysigt med vagnpromenader!! Vi köpte en bagagnad. Blev mindre än halv priset, så håller den inte så gör det inte desto mer. :P Är jättenöjd med den! Vi har ett skoskåp och kompostgaller för skostället men han tar sig förbi allt om han känner för det. I början rök alla skor, numera är det bara enstaka då och då. Han gillar inte alls att vara ensam så det problemet är ju löst snart när jag blir hemma. Tack för tipset om försäkringarna! Ska kolla upp trygghansa, många verkar nöjda med dem. Kram!

    SvaraRadera
  2. Så det blev Freja till slut =D så fint! Jag tycker det passar henne. Kram

    SvaraRadera
  3. Hon är såå söt i sin mörka lilla kalufs :) och Freja är ju ett jättevackert namn, har alltid älskat det!

    Och ser att ni fick en liten solpromenad igår ändå, vad härligt! Underbart att våren äntligen är här på riktigt.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Va stor hon ser ut i ansiktet ändå för att vara så liten på viktskalan. Hoppas promenaden var till damens belåtenhete ;)

    Älskar det här vädret, igår var vi i en av dom större lekparkerna i stan och busade av oss. Man märker skillnad dirket på Conny när vi har varit ute en hel dag och busat. Han är tröttare på kvällen och sover tungt på natten =)

    Va skönt att hon har gått upp i vikt! 3016 är inte kartigt ;) Freja är fint namn, kommer bli svårt att kalla henne för det i början nu när ni kallat henne Skruttan men det tar sin lilla tid.

    Haha! Går inte tyget att ta bort!? Skulle kanske sytt dit en dragkedja under ;)

    Kram

    SvaraRadera