lördag 5 februari 2011

Buzzador söker gravida och föräldrar till småbarn födda 1 februari 2009 eller senare!

Känner du någon som är gravid eller har småbarn?
Tror du att den personen skulle tycka det vore roligt att vara en Buzzador, och få chansen att pröva spännande produkter och tjänster, och diskutera dessa med sina vänner?

Då ska du rekrytera den personen till Buzzador!

Vad är då Buzzador? Buzzador är en marknadsföringskanal där konsumenter delar med sig av sin ärliga uppfattning om produkter eller tjänster. Det fungera rent praktiskt så att man registrerar sig på hemsidan. Fyller i lite uppgifter om sig själv och när det dyker upp en produkt/tjänst som ska testas som passar dig, så får du ett mail. Då går du in på buzzadors hemsida och läser om kampanjen och anmäler dig till den om du vill vara med! Har du tur så blir du utvald. Det kan vara allt från att testa olika maträtter och parmesan ost till att testa nya blöjor eller bebisoljor, smink och hudvårdsprodukter eller tjänster så som t.ex. Storytel (ljudböcker i mobilen). Jag testade bland annat Philips Wake-up light nyligen. Oftast testar du produkterna helt gratis (och du får givetvis behålla dem efteråt), men ibland får man testa produkter (som du själv köper till ett rabatterat pris) t.ex. philips wake-up light'en. Dock framgår det tydligt i kampanjen om det är gratis eller ej och man anmäler sig bara till de kampanjer man själv vill delta i.

När man "buzzat" och berättat om produkten för sina vänner, kollegor eller dyl så skickar man in en snabb blixtrapport eller kanske en bild från tillfället. Sen när kampanjen går mot sitt slut så fyller man i en slutrapport som brukar innehålla några frågor från tillverkaren/företaget i fråga.


Som rubriken anger så söker nu Buzzador framför allt gravida och föräldrar till småbarn (födda 1 februari 2009 eller senare). Vill ni bli en buzzador eller vet någon som vill bli det, så registrera er här

Förra året så fick småbarnsföräldrarna bland annat testa Natusan baby oil, Pampers active fit, Nestlé havrevälling och nappar mm..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar