tisdag 15 februari 2011

Just det, glömde berätta..

..att jag vann Cecilia Aherns bok "Om du bara kunde se mig" hos Mamma Stina. Riktigt kul! Fick dessutom en massa bra boktips genom att läsa kommentarerna till tävlingsinlägget (även om jag läst många av dem förut).

Jag hade glömt bort att jag tävlat. Jag lyckas alltid glömma sånt, men då blir det å andra sidan mycket roligare när man väl upptäcker att man vunnit!



7 kommentarer:

  1. Grattis! Du får lägga upp en recension i bloggen sen! Såg ditt mail!

    SvaraRadera
  2. Grattis, vad skoj att du vann. Kan också glömma sånt ibland. :)Hoppas UVI försvinner snabbt. Är ju så jobbigt. :(

    Sv: Haha, vi är inte sugna på våfflor nu. Men tur det. ;) Vad bra att du blev bra i ryggen. Ens egna säng är alltid bäst!

    Pengarna kom idag! :) Var länsförsäkringar som hade hand om det och de är SNABBA! :D Får se om vi hinner med Ikea imorgon efter babycafêt.

    SvaraRadera
  3. Tack för alla länkar, så snällt av dig! Ska försöka övertala sambon att lägga ut pengar på en! ;)

    Hoppas boken är bra!

    SvaraRadera
  4. Ja sy en egen vore en bra idé! Är den väldigt hård med typ skumgummi eller bara fylld med bomull?

    Jo tänkte göra en ny blogg, för jag kollade med stina och jag kan inte ändra designen utan att publicera den. Hade velat fixa klart allt innan ni får se. Sen har vi inte tänkt gå ut med allt som hänt i höstas till våra bekanta, vi har bara sagt att vi ska ha barn. Då måste jag radera alla gamla inlägg, känns lite jobbigt. Får se hur jag gör...

    SvaraRadera
  5. Yes box, annas profylax var det som vi gick på. Kan rekommendera att du går tidigare, kanske är det någon som hoppar av?? Men det är ju bättre sent än aldrig, jag tyckte det var skönt att gå för att jag och Are skulle bli mer samspelta och för att öva andning, nu kanske det blir massor med smärtis ändå eftersom det med stor sannolikhet blir igångsättning och ev kejsarsnitt om det inte fungerar, men det är ju aldrig fel att kunna "andas bort" smärtan.

    Vi får se om det blir i morgon h*n kommer eller om någon dag, men det är nära nu. Uppdaterar dig efter hand (om jag inte har skitont och inte kan göra någonting annat än att skrika) ha ha!

    SvaraRadera