måndag 21 mars 2011

Beställt lite bebisgrejer

Har beställt lite bebisgrejer idag från lillamirakel.se. Vet egentligen inte om vi behöver mer, men det var 50% på ALLT så jag passade på. :)



Blev en sån här body i stl. 60, fast med texten "älskling" på istället. 
Pris 169 kr

Blev även en sån här fleece cape och lekmatta i ett. 
Ord. pris 799 kr, men nedsatt till 499 kr.

Sen blev det en sån här body i stl. 50 (samma mönster som filten jag köpte sist).
Pris 99,95 kr.

Sen blev det den här söta bodysuiten i stl. 62.. 
Ord.pris 129,95 kr och nu  nedsatt till 79,95 kr. 

Totalt: 847,90 kr men efter 50 % rabatt så blev det bara 499 kr (frakt inräknad). 
Blev dock lite irriterad på att det blev 75 kr i frakt (med tanke på att stället ligger i samma stad och att det inte kan vara speciellt tungt). Men men tycker ändå att det var ganska prisvärt. 

8 kommentarer:

  1. Jättefint! =) Absolut prisvärt! Visst är det roligt att shoppa till den lilla och drömma om den som ska komma att bära kläderna och använda sakerna snart!? Kramar

    SvaraRadera
  2. söta kläder :D

    De blev typ ingen skillnad, men jag kan fixa de imorgon :)

    SvaraRadera
  3. Jag skickade också iväg en liten beställning, men blev mest kläder till mig själv. Lika bra att passa på när mammakläderna är på halva priset. Tycker de flesta är överdrivet dyra!

    Tror jag vet vilka bodysar du pratar om om de också var från H&M, de var jättesöta!!

    SvaraRadera
  4. Aldrig hört talas om den där sidan! Hittade inget som jag ville ha men kul att titta på ändå! Letar efter en snygg/tuff vårjacka men hittar inget som faller mig i smaken =(

    Söta kläder du hittade =)

    Nu är kopporna här så det blir inget åka iväg i helgen men glad blev jag ändå för min bästa kompis kommer tydligen till stan på fredag =)

    SvaraRadera
  5. Mjo, massa gjort igår och ingenting idag! Har lagt orken någonstans men vet inte vart.

    Han sitter och pekar på alla sina prickar och skrattar så han verkar inte lida av det. Väldigt pigg för att vara sjuk så nu hoppas jag att det snart ska gå över.

    Vi gick inte på någonting sånt. Jag började en mammagrupp men jag passade inte in där då alla va minst 10år äldre än mig!

    Men dom säger att det ska vara bra =)
    Skönt med en make som kan vara ledig! Min kom hem klockan 6 imorse efter ett 24timmars pass =(

    SvaraRadera
  6. Koffe har en chefsposition men är samtidigt arbetsnarkoman så det går inte speciellt bra. PLUS att han själv känner att han vill vara en bra chef genom att visa att han också jobbar. Han ser inte sig själv som en chef utan mera som en i gänget. Nu är han iväg och jobbar igen så jag sitter åter igen själv

    Hoppas din dag har varit bra!

    SvaraRadera
  7. Fanns mycket fint som jag lätt skulle klickat hem men för små stl för Love tyvärr. Men shoppade lite idag istället på stan. :)

    Sv: Ja, precis. Det blir karameller i den skålen sen. :D Ska köpa fler om jag hittar, de hade en grön också men jag gillade inte nyansen så jag får spana vidare.

    Påminn mig inte, behöver också dammsuga iaf 1 gång om dagen men blir som du, 1 gång/vecka. :( Men man får väl lära sig leva med skiten. ;)

    Förr kunde vi bårka rejält, att iv skrek och ibland stormade ut från lgh. Men nu diskuterar vi och surar, haha. Janne har lärt sig att låta mig vara när jag är irriterad men denna gång fortsatte han träla och då blev jag på dåligt humör igen. Men nu är det bra, vi (läs jag) har planer på hur vi ska lösa situationen. Kommer blir ett litet inlägg och det framöver.

    SvaraRadera
  8. Är vi gifta med samma karl? :P Koffe har fått för sig att om man inte jobbar så ska man sova. Allt annat får vänta vilket slutar med att jag blir grinig för att jag vill ha mer hjälp här hemma. Samtidigt förstår jag honom också, kan inte va lätt och jobba jämt, komma hem och ta hand om allt här hemma och bara sova 5timmar per dygn. På fredag funderar jag på att hälla i honom lite öl så han inte kan jobba på lördag :) Smart va!?

    Conny har en fruktansvärd klåda så vi får se hur dagen blir, har ju en fortfarande den där listan att beta av så jag tror det blir en hemma dag! Glöm inte berätta om kursen sen ;)

    SvaraRadera