söndag 20 mars 2011

Köpte golv igår!

Igår for vi runt och kikade på laminatgolv till hallen och köket. Hittade efter ett tag ett som vi tyckte om på K-rauta. Lånade hem 3 bitar för att se hur det skulle se ut i hallen och vi tyckte det passade fint. Så då for jag sen och köpte 7 paket (ca 12 kvm) till hallen +lumppapp +golvfog +nå special klister som ska göra golvet vattentätt.

Eftersom golvet ska utgå, så måste vi nog fara och köpa golv till köket nästa helg (trots att vi inte ska göra det förrän till sommaren antagligen). Fanns 1 hel full pall kvar +den påbörjade pallen med det golvet, men tror inte att vi inte kommer hinna köpa det.

Golvet är varje fall "grå furu", så det ser väldigt slitet och gammalt ut. Jag tycker den stilen är riktigt snygg, men ser oxå det praktiska med det. Ett golv som ser slitet, gammal och nästan smutsigt ut är perfekt till hall och kök när man kommer ha en bebis som säkert kastar mat och en barnvagn som kanske körs in i hallen osv, trots att det är slask ute. Enda risken är väl att det ser för skitit ut när det är rent. Men men vi får se hur det blir. Kostade ju knappast nån förmögenhet, så om man inte gillar det så får man väl slita ut det.


Så här såg det varje fall ut med 3 skivor av lånegolvet:


Tror ni att det blir snyggt?

5 kommentarer:

  1. Haha! Det är ju för att jag inte godkänt dom än! Loggar in, bloggar och sen loggar jag ut igen. Då har jag något att göra sen när Conny sover ;)

    Lycka till med att få barnmorskan att gå med på det ;)

    Igår tog jag ett (tre) glas vin med min syster, avslutade kvällen med en grogg! Trodde jag skulle på skit idag men mår hur bra som helst!
    Jag tänkte att kopporna kunde komma i början av april istället! Ska iväg nästa helg och får han kopporna kan vi inte åka.

    Snyggt med nytt golv! Du styr och ställer för fullt ser jag ;)

    SvaraRadera
  2. Haha! Vad du försöker få bebisen att komma!
    Vinet jag drack igår smakade saft så det var livsfarligt! Groggen för den delen smakade också sagt, päronvodka och sprite! LIVSFARLIGT!

    Det är ju tur att det finns alkoholfritt men jag tog faktiskt ett glad (ca 0,25) TT (4,5) när jag var gravid med Conny. Dan innan bröllopet och jag var sjukt nervös! Då slank det ner ett litet glas. Sen när jag ammade tog jag också ett glas för att öka mjölkproduktionen lite. Öl har ju bra med B-vitamin i sig! Så jag tror inte det är så farligt

    SvaraRadera
  3. Golvet passar jättebra till tapeten!

    Sv: Ja kan du fatta? Om 2 mån är vi mammor. (Förhoppningsvis.) Men just nu längtar jag nåt vansinngit jag med. Att få hålla lille Sesam, sniffa på honom och att börja ta tillbaka min kropp! :)Maj maj maj - kom nuuuu!!

    SvaraRadera
  4. Ser jätte snyggt ut! Tror det kommer vara ett suveränt bra val! Vi har svart golv i köket och där syns minsta lilla fläck men i hallen har vi grött klinker och där syns det inte lika väl trots att vi kört in vagnen nu under hela vintern. :)

    Sv: Vi fyndade lite på Åhléns, har inte hunnit lägga upp bilder än men det kommer under dagen. Har babysim vid kl.15.30 så efter det blir det nog. :)

    Det låter faktiskt jättegott med blåbär och lakrits! Får testa det nästa helg, nu ska vi vara nyttiga igen. Bort med gravidkilona! :D

    Vi brukar också koppla in datorn till tvn. Speciellt om det är en film, serier brukar iv lata oss och se i sängen. ;)

    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera