måndag 7 mars 2011

True Grit

Just det, har glömt berätta att vi var på bio i lördags. Såg bröderna Coen's film True Grit. Var faktiskt ganska bra. Var roligt att komma iväg och göra något tillsammans för en gång skull. Gick ganska bra att sitta still så pass länge oxå, ca 2 timmar. Även om jag hade ganska ont efteråt, så var det mindre än jag förväntat. Antagligen på grund av att stolarna är mjuka :)

bild snodd från imdb.com




5 kommentarer:

  1. Ooo va mysigt med en lite bebis i magen =)
    Man ska ju gå efter inskrivningsvikten ;) När jag var i vecka 32 hade jag gått upp 10kg. Jag tror att bara man låter kroppen jobba själv och ser till att motionera (ut och gå) ordentligt så går man ner det man behöver plus att kroppen hinner minska där det behövs mest. Tyvärr så är mina tuttar borta men det går ju alltid att köpa nya :P

    SvaraRadera
  2. Sv: Men då kanske du inte går upp så mycket ;)
    Bara lura med någon kompis! Jag hade en killkompis som jag alltid tvingade med sen så har jag hund så hon fick följa med överallt.

    Jag slapp dom besvären men hade däremot sammandragningar från september tills det var dags (28januari)
    Jag var nöjd med mina innan 75/80C fick barn 95D och nu är jag nere på 80B/75C =(

    SvaraRadera
  3. Mysigt med bio. Men ibland är det lika skönt med film hemma. :) Då kan man prassla och prata hur mkt man vill! ;)

    Skönt det är bra med lilla bebisen, förstår att du blev orolig. Love sparkade inte alls mycket i slutet av graviditeten, han hade nog dåligt med plats. Gjorde som du och buffade på magen tills jag fick svar. :)

    Sv: Mm, helgen har varit bra. :) Nästa helg blir det småfix hemma, måste bli gjort ju!

    Skönt med att ha lugna helger också. Jag skulle vilja ha en slapp helg med bara go mat, promenader och läsning av bok/tidning. :)

    Kram

    SvaraRadera
  4. I slutet brukar man ju gå upp som mest och jag kan tänka mig att du inte kan vara ute och gå så mycket om du har folglossningar =(
    Vart bor du någonstans? Och vart ska ni flytta? BVC och öppna förskolor finns nog i varenda liten håla i Sverige så det ska nog inte vara några problem =)
    Jag rekommenderar BHar med knäppning fram som går kors över ryggen. (http://www.ellos.se/dv/1-Underklader-bad-Bh-Bygel-bh/e-basics/_/N-f5mZ1z141miZ1z141xe?Nr=202815&sta=f5jZ1z141xe|||20) Tuttarna fick bättre plats, jag använde även dom när jag började amma och det var smidigare tyckte jag än med amnings bh:n. Ellos har ju ganska stora storlekar

    SvaraRadera
  5. Han har varit iväg över helgen med sina kompisar och kört skoter. Kändes som hela söndagen segade sig fram innan han äntligen kom hem! :)

    Hoppas allt löser sig med fk!

    SvaraRadera